Bewindvoering

Vindt u het moeilijk om uw vermogen te beheren? Of zoekt u financiële zorg voor een naaste? Wij beschermen u en uw naasten graag met een gerechtelijke en/of conventionele bewindvoering (zorgmandaat). Daarbij houden we steeds rekening met uw wensen en verlangens. Ontdek hieronder hoe we u kunnen helpen.

Belastingen, groeipakketten, uitkeringen, zorgbudgetten en sociale tegemoetkomingen, rekeningen, rente… Het is niet altijd simpel om het overzicht over uw financiën te bewaren en om al uw rechten te kunnen valideren. Dat geldt des te meer als u kampt met een depressie, een psychiatrische aandoening, psychose, ernstige verslaving, dementie, een aangeboren handicap of als u in coma zou raken.

Een vrederechter kan in zo’n gevallen beslissen om u of uw naasten te beschermen aan de hand van gerechtelijke bewindvoering. Of deze bewindvoering nu tijdelijk of blijvend is, wij ondersteunen u graag om uw financiële situatie te beschermen.

Vreest u eerder dat u in de toekomst geen beslissingen meer zult kunnen nemen over uw vermogen en/of wilt u zelf alvast een zorgvolmacht geven aan één van uw naasten? Ook dan staan we voor u klaar. We bekijken samen uw inkomsten en uitgaven.

Dat doen we steeds met respect voor uw wensen en verlangens en uw persoonlijke situatie. We zorgen ervoor dat u genoeg buffer overhoudt zodat u niet hoeft te piekeren over uw financiën of die van uw naaste.

Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2017)

Heeft de vrederechter beslist dat u of uw naaste(n) niet meer in staat zijn om voor de eigen financiën te zorgen? Ontdek hier hoe wij uw vermogen beschermen en, op basis van uw wensen en verlangens, de juiste beslissingen nemen over uw financiën.

Lees meer
Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2005)

Weet u nu al dat u later niet meer zelf voor uw financiën zal kunnen zorgen? Bescherm uzelf en registreer alvast uw zorgvolmacht voor iemand die u vertrouwt. Zo kunt u vanaf nu genieten en beschermt u uw toekomst.

Lees meer

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.