Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2017)
Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2017)

Gerechtelijke bewindvoering

Voor mensen die aan een psychiatrische aandoening, dementie, een ernstige verslaving of een verstandelijke handicap lijden, is het niet altijd evident om de eigen financiën te administreren. In zo’n gevallen legt een vrederechter soms beschermingsmaatregelen op.

Bent u of helpt u iemand die nood heeft aan integere financiële bescherming? Bij Adlaw zorgen we voor gerechtelijke bewindvoering waarop u kunt vertrouwen, op maat van uw wensen en verlangens. Ontdek hieronder hoe wij u kunnen helpen.

Bescherm uw financiën met professionele bewindvoering

Een bewindvoerder aanstellen is een ingrijpende en vaak emotionele beslissing. Dankzij onze gerechtelijke bewindvoering worden uw financiën verantwoord beheerd en vermijdt u familiale conflicten. Wij zorgen voor gezond financieel beheer, discretie en houden rekening met ieders situatie.

Gerechtelijke bescherming zonder zorgen

Bent u aangesteld als (familiale) bewindvoerder? Dan adviseren we u uiteraard ook graag. We kunnen u bijvoorbeeld helpen om een correct periodiek verslag voor te leggen. Zo bent u zeker dat de vrederechter tevreden is wanneer hij of zij uw beheer evalueert en hoeft u niet meer ongerust te zijn.

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.