Juridische bijstand Griekenland

Adlaw is al jaren vertrouwd met Griekenland en haar rechtssysteem, zoals de naam van medeoprichter Catsoulis doet vermoeden. We kennen het Griekse rechtssysteem en de administratieve procedures bovenop de Belgische. Voor elk probleem dat verband houdt met Griekenland kunt u beroep doen op onze expertise. Van de aankoop van vastgoed tot juridische bijstand: wij helpen u graag!

Investeren in Griekenland

Griekenland is een prachtige vakantiebestemming, dat moeten we u niet vertellen. Zon, zee, strand, geschiedenis, een lekkere keuken… Griekenland heeft het allemaal! Investeren in Grieks vastgoed, een jacht of zeilboot of Griekse kunstwerken is dan ook een erg slimme keuze.

Overweegt u een charmant buitenverblijf aan een van de mooie witte Griekse stranden, een pittoreske chalet verdoken in de prachtige ongerepte bergen of gewoon een appartement aan de Griekse Riviera te kopen, maar heeft u weinig kennis van de Griekse vastgoedmarkt, de bijhorende administratieve procedures en de Griekse manier van denken? Ontdek hier hoe wij u kunnen helpen. Adlaw staat u bij waar nodig: zo botst u nooit op culturele of talige barrières en maakt u steeds de juiste beslissingen.

Expert in Grieks recht nodig?

Als juridische experts zijn we van heel wat markten thuis. Zoekt u een Griekse advocaat? Bent u gedagvaard of wenst u een vordering uit te brengen? Wenst u bijgestaan te worden bij uw echtscheiding, nalatenschap of de regularisatie van een bouwovertreding van uw eigendom in Griekenland? Dat zijn slechts enkele scenario’s waarbij Adlaw u kan helpen.

Wilt u een vastgoed kopen in Griekenland? Wij helpen u van A tot Z: van advies over het Griekse rechtssysteem tot een Griekse notaris vinden en meer.

Lees meer

Wie slim is, investeert nu in een vastgoed in Griekenland. Wij zoeken mee naar manieren om de financiering van uw vastgoed in Griekenland te volbrengen.

Lees meer

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.