Adlaw

Advocatenkantoor

Bent u op zoek naar praktisch juridisch advies en ondersteuning? Adlaw is uw juridisch expert voor gerechtelijk en conventioneel bewind (zorgvolmacht), nalatenschappen, bijstand bij verkeersovertredingen of -ongevallen en de aankoop van vastgoed in Griekenland.

Wij helpen u graag met correcte en haalbare oplossingen op maat van uw unieke situatie en persoonlijke belangen. Onze troeven? Uitgebreide, up-to-date vakkennis en jarenlange ervaring.

Contacteer ons

Onze juridische expertises

Heeft u hulp nodig om uw financiën te beheren en/of heeft een vrederechter u onder financiële bescherming geplaatst? Wij helpen u graag met professionele en integere bewindvoering op maat van uw wensen of die van uw naasten.

Lees meer
George LAPPAS (1950- 2016)

Begaat u een verkeersovertreding of raakt u betrokken bij een ongeval? Dan voorziet uw verzekering vaak ook juridische bijstand. Adlaw gaat voor u na of u recht heeft op deze bijstand indien u voor de rechtbank dient te verschijnen en staat u bij waar nodig.

Lees meer

Adlaw heeft een sterke band met Griekenland en uitstekende kennis van het Griekse rechtssysteem en manier van denken. Voor elk juridisch probleem gelinkt aan Griekenland staan wij u graag bij. Verder kunnen we u van A tot Z adviseren als u wilt investeren in Grieks vastgoed.

Lees meer

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.