Over ons

In 2004 werd advocatenkantoor Catsoulis A. & Van Gelder P. opgericht. Dit kantoor groeide uit tot een heus advocatenplatform: Adlaw. De oprichters, advocaten Antonis Catsoulis en Patricia Van Gelder, hebben elk hun eigen specialiteit, diepgaande vakkennis en vullen elkaar naadloos aan. Bent u op zoek naar juridische oplossingen? Wij helpen u graag verder!

Antonis Catsoulis

Antonis studeerde rechten aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 1 oktober 1986 is hij lid van de Balie Provincie Antwerpen. Hij begon als een allround advocaat en schroefde ondertussen zijn juridische kennis op. Hij volgde de volgende opleidingen:

  • Maritieme Wetenschappen en Zee- en Binnenvaart aan de UFSIA (1986);
  • Mediator in andere dan familiezaken, onder begeleiding van “The Lime Tree Mediation and Training Network” (1999);
  • Evaluatie menselijke schade aan de universiteit van Leuven (2003);
  • Permanente vorming bemiddeling in handels- en burgerlijke zaken aan de Universiteit Antwerpen (2008);
  • DPO aan het Data Protection Institute (2018).

Antonis draagt integriteit hoog in het vaandel. Als gerechtelijk mandataris houdt hij zich bezig met collectieve schuldenregelingen en met de vereffening van onbeheerde nalatenschappen.

Naast het Belgische rechtssysteem, kent Antonis ook het Griekse rechtssysteem uitstekend. Heeft u een juridisch probleem, van welke aard ook, dat verband houdt met Griekenland? Antonis helpt u graag. Wilt u investeren in Grieks vastgoed? Ook dan kan Antonis u bijstaan, van de zoektocht naar een droomhuis tot de eigenlijke financiering.

Neem contact op

Patricia Van Gelder

Ook Patricia studeerde rechten aan de Universiteit Antwerpen. Zij werd lid van de Balie Provincie Antwerpen op 1 oktober 1985. Haar specialisaties liggen in het verzekerings- en ongevallenrecht, met een focus op het verkeersrecht en vorderingen lichamelijke schade. Ook zij spijkerde haar kennis bij, daarbij volgde ze de opleidingen:

  • Mediator in andere dan familiezaken, onder leiding van “The Lime Tree, Mediation and Training Network” (2000);
  • Evaluatie menselijke schade aan de universiteit van Leuven (2004).

Patricia bouwde een enorme expertise op in bewind. Ze wordt vaak ingeschakeld als bewindvoerster of lasthebber in het kader van een zorgovereenkomst. Net als Antonis treedt zij ook op als gerechtelijk mandataris van collectieve schuldenregelingen.

Zowel Antonis als Patricia houden van reizen naar Griekenland en India. In hun vrije tijd vindt u ze op een fiets, yogamatje of in hardloopschoenen. In de toekomst dromen ze ervan om vrijwilligerswerk te doen met vluchtelingen in India of Griekenland.

Neem contact op

Zin in een nieuwe uitdaging?

Komt u binnenkort in dit lijstje te staan? Solliciteer nu!

Neem contact op

U kan bij ons terecht voor

Heeft u hulp nodig om uw financiën te beheren? Heeft een vrederechter u onder financiële bescherming geplaatst? Of vreest u dat u binnenkort niet meer zelfstandig zult kunnen beslissen over uw financiën? Als bewindvoerders beheren wij uw kapitaal en goederen (of die van uw naasten) op een integere manier.

Lees meer
George LAPPAS (1950- 2016)

Moet u voor de rechtbank komen voor een verkeersovertreding of -ongeval? Wij bekijken samen met u of u recht heeft op bijstand en staan u indien nodig ook deskundig bij. Dankzij onze jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Lees meer

Voor elke juridische kwestie, gelinkt met Griekenland, weten wij een oplossing. Ook kunnen we u helpen als u wilt investeren in Grieks vastgoed, een jacht of zeilboot of Grieks kunstwerk. Van panden, boten en kunstwerken zoeken tot financiering vrijmaken of een leuk adresje onder de Griekse zon: wij denken met u mee.

Lees meer

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.