George LAPPAS (1950- 2016)
George LAPPAS (1950- 2016), Untitled,(unknwown)

Rechtsbijstand

Een verkeersovertreding of ongeval is helaas zo gebeurd. Gelukkig voorzien sommige verzekeringen rechtsbijstand als u voor de rechter moet getuigen. Vraagt u zich af of u recht heeft op juridische bijstand? Adlaw gaat het graag voor u na en staat u indien nodig deskundig bij voor, tijdens en na het proces.

Ingewikkelde juridische procedure

Gerechtelijke procedures slepen al snel aan. Bovendien wordt de verkeerswetgeving steeds ingewikkelder en de straffen zwaarder. Of u nu in de fout ging of eerder zelf het slachtoffer werd van een overtreding: juridisch advies en bijstand zijn altijd welkom.

Ben ik verzekerd?

Sommige verzekeringspakketten voorzien rechtsbijstand als u betrokken raakt bij een verkeersovertreding of ongeval. Het verzekeringswezen is echter een wirwar van technische termen en moeilijk jargon. Geen idee of uw verzekering rechtsbijstand voorziet? Wij zoeken het graag voor u uit.

Bijstand zonder zorgen

Biedt uw verzekering geen bijstand? Ook dan helpen we u graag verder. Adlaw is gespecialiseerd in verkeersongevallen en -overtredingen en staat u deskundig bij in de rechtbank. Zo weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.