Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2005)
Apostolos GEORGIOU, (1952) Untitled (2005)

Zorgvolmacht

Er komt mogelijk een dag waarop u uw vermogen niet meer zelfstandig kunt beheren. Uw vermogen zou zo in handen kunnen vallen van een onbekende of een ver familielid, ten nadele van uw woon- en leefsituatie.

Wilt u uw vermogen in de toekomst beschermen? Neem het zekere voor het onzekere en voorzie vandaag al een zorgvolmacht. Adlaw helpt u graag met een integer professioneel zorgbewind (zorgmandaat) op basis van uw wensen en verlangens.

Bescherm uw vermogen in de toekomst met een zorgvolmacht

Als u uw financiën ooit niet meer zelfstandig zou kunnen beheren, dan kan een vrederechter uw kinderen, partner of een familielid hiervoor aanstellen. Wilt u zelf zoveel mogelijk controle houden over uw financiële toekomst? Onze bewindvoerders beschermen uw geld en goederen deskundig dankzij een zorgvolmacht, rekening houdend met uw wensen en verlangens.

Anticipeer op misbruik en familiale spanningen

Men zegt weleens dat elk huisje zijn kruisje heeft. Het is soms moeilijk om een goede verstandhouding te hebben met iedereen binnen de familie. Zeker bij grote vermogens kunnen er in zo’n gevallen makkelijk familiale spanningen over geldzaken ontstaan.

Wilt u vermijden dat het beslissingsrecht over uw financiën bij de verkeerde persoon terechtkomt? Dankzij een zorgvolmacht en objectieve bewindvoering vermijdt u conflicten en misbruik.

Professionele bewindvoering bij Adlaw

Adlaw treedt op als een ervaren en objectieve derde partij wanneer het nodig of nuttig is om de administratie van uw vermogen uit te besteden. Weet u nu al dat uw fysieke of mentale gezondheid erop achteruit zal gaan? Vertrouw een zorgvolmacht toe aan Adlaw en wees gerust over uw toekomstige financiële situatie.

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.