Disclaimer

Deze website bevat algemene informatie over Adlaw en haar advocaten.

De informatie over juridische onderwerpen die u op deze website aantreft, is louter informatief en algemeen en kan in geen geval als juridisch advies worden beschouwd.

De inhoud van deze website is beschikbaar in de staat zoals geraadpleegd zonder dat hierbij enige garanties geleverd worden.

Adlaw is op geen enkele wijze aansprakelijk of verantwoordelijk voor:

  • de kwaliteit, volledigheid, juistheid, geschiktheid, beschikbaarheid of vorm van de inhoud op deze website of op andere (externe) websites waarnaar via (zelfs toegestane) hyperlinks op deze website wordt verwezen;
  • enige beslissing genomen of handeling gesteld door een gebruiker op basis van de inhoud op deze website;
  • eventuele storingen, onderbrekingen, technische fouten, virussen etc. op deze website;
  • indirecte schade, onrechtstreekse schade of gevolgschade (waaronder maar niet beperkt tot verlies van een kans, winstderving, dataverlies, emotionele schade etc.);
  • gevallen van overmacht.

Als u juridisch advies wenst, wordt u verzocht contact op te nemen met een van onze advocaten die U zal adviseren op basis van Uw concrete situatie.

U kunt ons contacteren via de rubriek “Contact” of via een andere weg, maar u dient er rekening mee te houden dat dit niet automatisch betekent dat u cliënt bent of zal worden van Adlaw. Wij aanvaarden cliënten enkel na daarover expliciete afspraken te hebben gemaakt en op basis van onze algemene voorwaarden.

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag tussen 09:00 en 11:00 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.