Onze diensten

Adlaw is uw juridisch expert voor gerechtelijk en conventioneel bewind (zorgvolmacht), voor bijstand bij verkeersovertredingen of -ongevallen en ook voor zaken die binnen het Griekse rechtssysteem vallen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Wij combineren jarenlange ervaring, up-to-date expertise en een integere mindset om praktische oplossingen voor u te vinden op maat van uw wensen, of die nu juridisch van aard zijn of uw leven simpelweg vergemakkelijken.

Heeft u hulp nodig om uw financiën te beheren? Heeft een vrederechter u onder financiële bescherming geplaatst? Of vreest u dat u binnenkort niet meer zelfstandig zal kunnen beslissen over uw financiën? De bewindvoerders van Adlaw beheren uw kapitaal en goederen (of die van uw naasten) op een deskundige en integere manier.

Lees meer
George LAPPAS (1950- 2016)

Bent u betrokken bij een verkeersongeval of -overtreding? En moet u voor de rechter verschijnen? Wees gerust. Wij gaan na of u recht heeft op juridische bijstand en staan u bij tijdens het proces indien nodig. Zo bent u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft.

Lees meer

Voor elke kwestie, op welke manier dan ook gelinkt aan Griekenland, kunnen wij juridische bijstand voorzien. Wilt u een huis kopen in Griekenland? Ook dan kunnen we u op alle vlakken helpen: van het zoeken van een aangenaam buitenverblijf, een geschikte investering tot de eigenlijke financiering.

Lees meer

Neem contact op

Enkel telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag tussen 09:00 en 11:15 uur

Advocatenkantor Adlaw - Contact
Logo-Adlaw - kleur

Vragen over onze diensten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.